Yksilöllinen verhoilu veneeseen

Uudista veneesi ilmettä uudella ulko- ja sisäverhouksella. Laadukas ja yksilöllinen sisustus lisää veneesi käyttömukavuutta ja nostaa sen arvoa. Uudella verhoilulla saat veneesi tuntumaan ja näyttämään huomattavasti ikäistään uudemmalta.

Toteutamme veneiden ulkotiloissa olevien istuinten ja paneeleiden verhoilut säätä ja aurinkoa kestävillä kankailla, joten uusi verhoilu säilyy tyylikkäänä ja kestää käytössä ulkoilman rasituksia. Keinonahka on yleisin ulkotilojen verhoilussa käyttämämme materiaali.

Myös sisustan istuimet, vuoteet ja muut verhoilut uusitaan juuri toivomasi tyyppisellä ja sävyisellä kankaalla tai nahalla. Tarvittaessa uusimme myös istuinten ja patjojen pehmusteet, jotta niistä tulee käyttömukavuuden kannalta uuden veroisia.

Sinä kerrot mitä haluat, me hankimme kaikki tarvittavat materiaalit ja suoritamme työn valmiiksi saakka avaimet käteen periaatteella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voimme palvella.

 

Pyydä tarjous

Kerro meille millaista verhoilutyötä tarvitset ja millaisia materiaaleja haluat käytettävän. Laskemme sinulle edullisen tarjouksen työn toteutuksesta avaimet käteen periaatteella. Tarjouksen saat aina nopeasti ilman turhaa odottelua. Kiireellisissä tapauksissa ota meihin yhteyttä soittamalla.

Lähetä meille sähköpostia osoitteella autoverhoomo.hoffren@gmail.com, jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0500 716960

Käyntiosoitteemme on Aapakatu 4, 15950 Lahti

Jätä yhteydenottopyyntö

11 + 10 =