Yksilöllinen verhoilu autoosi

Laadukas ja yksilöllinen sisustus lisää autosi käyttömukavuutta, uudistaa autosi ilmeen ja nostaa sen arvoa. Tyylikäs sisustus on aina muodissa.

Olipa kyseessä museoauton verhoilun entisöinti, uuden auton yksilöllinen nahkaverhoilu, käyttöauton sisäilmeen uudistaminen, tai kuluneen verhoilun korjaus, kaikki onnistuu.

Autojen lisäksi meiltä saat myös yksilöllisesti muotoillut ja verhoillut satula moottoripyörään, moottorikelkkaan, mönkijään tai muuhun mihin tahansa muuhun ajoneuvoon. Toteutamme myös linja-autojen uudelleen verhouksia.

Sinä kerrot mitä haluat, me hankimme kaikki tarvittavat materiaalit ja suoritamme työn valmiiksi saakka avaimet käteen periaatteella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voimme palvella.

 

Pyydä tarjous

Kerro meille millaista verhoilutyötä tarvitset ja millaisia materiaaleja haluat käytettävän. Laskemme sinulle edullisen tarjouksen työn toteutuksesta avaimet käteen periaatteella. Tarjouksen saat aina nopeasti ilman turhaa odottelua. Kiireellisissä tapauksissa ota meihin yhteyttä soittamalla.

Lähetä meille sähköpostia osoitteella autoverhoomo.hoffren@gmail.com, jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0500 716960

Käyntiosoitteemme on Aapakatu 4, 15950 Lahti

Jätä yhteydenottopyyntö

15 + 2 =