Yksilöllinen verhoilu matkailuautoon tai vaunuun

Uusi laadukas ja yksilöllinen sisustus lisää matkailuautosi tai vaunusi käyttömukavuutta ja uudistaa sisätilojen ilmeen. Tyylikäs ja edustava sisätila nostaa myös kohteesi arvoa. Oikein valitut verhoilumateriaalit helpottavat myös oleellisesti verhoilujen puhtaanapitoa.

Me toteutamme ohjaamon penkkeihin, sekä kaikkiin muihin istuimiin ja selkänojiin, yhdenmukaisen ja yksilöllisen verhoilun valitsemastasi materiaalista ja valitsemissasi väreissä. Tarvittaessa verhoillaan myös ovi ja seinäpaneelit samaan tyyliin sopivaksi. Saat matkailuautoosi tai vaunuusi juuri sellaisen sisustuksen, josta olet aina haaveillut.

Sinä kerrot mitä haluat, me hankimme kaikki tarvittavat materiaalit ja suoritamme työn valmiiksi saakka avaimet käteen periaatteella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voimme palvella.

 

Pyydä tarjous

Kerro meille millaista verhoilutyötä tarvitset ja millaisia materiaaleja haluat käytettävän. Laskemme sinulle edullisen tarjouksen työn toteutuksesta avaimet käteen periaatteella. Tarjouksen saat aina nopeasti ilman turhaa odottelua. Kiireellisissä tapauksissa ota meihin yhteyttä soittamalla.

Lähetä meille sähköpostia osoitteella autoverhoomo.hoffren@gmail.com, jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0500 716960

Käyntiosoitteemme on Aapakatu 4, 15950 Lahti

Jätä yhteydenottopyyntö

10 + 12 =